Για τα ερωτήματά σας προτιμήστε την αποστολή email (simvoulatoras@gmail.com) ή την συμπλήρωση της φόρμας με τον τίτλο «Ρωτήστε μας» που υπάρχει κάτω ακριβώς από τον τίτλο του ιστολογίου. Ελάχιστη αμοιβή 25 ευρώ +Φπα 24%. Ελάχιστη αμοιβή για ραντεβού 50 ευρώ +Φπα 24%.



Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Εθνική με προσοχή

Θέλει πολύ προσοχή, λόγω της άσχημης οικονομικής συγκυρίας .Αλλά η ΕΤΕ έδωσε σήματα αγοράς με διάσπαση του κινητού μέσου όρου των 30 ημερών. Παράλληλα έκανε και υψηλό εικοσαημέρου. Προσωπικά θεωρώ ότι αξίζει  κάποιος να ρισκάρει σ αυτά τα επίπεδα.(0,309 στις 20/5/2016).


Και επειδή οι καλοί λογαριασμοί ,κάνουν τους καλούς φίλους οφείλω να ξεκαθαρίσω , ότι τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις και όχι προτροπή για αγορά μετοχών,
διότι θα μας πάνε στα δικαστήρια για χειραγώγηση. Τίποτα δεν θεωρείτε σίγουρο στις επενδύσεις και πολύ περισσότερο στις χρηματιστηριακές αγορές μετοχών. Άρα η ευθύνη είναι του αγοραστού και μόνον αυτού. Εξ άλλου αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα δεν θα δούλευε κανείς. Θα καθόμασταν μπροστά σε έναν υπολογιστή και μεταξύ τυρός και αχλαδιού θα εισπράτταμε κέρδη.

30/5/2016. Νέα δεδομένα.
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη που λέει και το ανέκδοτο. Κοινώς την πατήσαμε. Όπως λέει και ο. W. Neil όταν αγοράζεις μια μετοχή πρέπει αυτή να ανεβαίνει. Στην προκειμένη περίπτωση δεν βλέπω φώς. Συμβαίνει μάλιστα το αντίθετο.Αν σήμερα η μετοχή κλείσει κάτω από 0,285 πουλάμε με ζημιά περίπου 10% και την κοπανάμε. Είναι τα ασφάλιστρα που πληρώνουμε για να μην χάσουμε το κεφάλαιό μας.Και έχει ο Θεός.
31/3/2016. Σαπάκι
Αρκετά με την ΕΤΕ η οποία λειτουργεί στο ταμπλό ως σαπάκι.Σήμερα διέσπασε καθοδικά τον ΚΜΟ 40 και αυριο μεθαύριο κάνει και χαμηλό 20 ημερών Όποιος με άκουσε και αγόρασε, δυστυχώς έχασε.Όποιος έμεινε μέσα μετά από την σημερινή εικόνα, κακό του κεφαλιού του. Δεν ασχολούμε πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Διαχειριστής δεν υποχρεούται σε απαντήσεις επί των σχολίων. Οι απαντήσεις σε ερωτήματα δίδονται έναντι αμοιβής, όπως αναφέρεται σχετικά στο πάνω μέρος του ιστολογίου στο κουτάκι με το τίτλο ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.