Για τα ερωτήματά σας προτιμήστε την αποστολή email (simvoulatoras@gmail.com) ή την συμπλήρωση της φόρμας με τον τίτλο «Ρωτήστε μας» που υπάρχει κάτω ακριβώς από τον τίτλο του ιστολογίου. Ελάχιστη αμοιβή 25 ευρώ +Φπα 24%. Ελάχιστη αμοιβή για ραντεβού 50 ευρώ +Φπα 24%.H Παρουσία μας

Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο γινεται κατανοητό, ότι η εποχή του εύκολου επιχειρηματικού κέρδους ανήκει στο παρελθόν.Το μέλλον κάθε επιχείρησης θα κριθεί από την ικανότητα λήψης σωστών αποφάσεων. Πώς οι διευθύνοντες επιχειρήσεις μπορούν να εξασφαλίσουν την φερεγγυότητα και κερδοφορία τους; Η απάντηση με μία λέξη ειναι OΡΓΑΝΩΣΗ.Τι τιμές θα πρέπει η επιχείρηση να καθορίσει για τα προιόντα της;Αν αυξηθεί η παραγωγή, τι επιπτώσεις θα υπάρξουν για το κόστος της κάθε μονάδας παραγόμενου προιόντος;Είναι περισσότερο επικερδής η παραγωγή και πώληση του προιόντος Α ή του προιόντος Β;Θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μία επένδυση σε νέο εξοπλισμό;Ποιές είναι οι επιπτώσεις που έχουν οι εναλλακτικές επιλογές δράσης στο φόρο Εισοδήματος;

Η συνεργασία με ταλαντούχους συμβούλους από διάφορα επαγγελματικά πεδία είναι ουσιώδης για την επιτυχία της επιχείρησης. Υπάρχουν παραδοσιακές περιοχές, όπως η οικονομική και νομική επιστήμη, στίς οποίες κάθε εταιρεία προσλαμβάνει συνήθως έξωτερικούς συμβούλους.

Στην χώρα μας η συνεργασία με εξωτερικό οικονομικό-φορολογιστικό-νομικό σύμβουλο είναι αναγκαία λόγω της πληθώρας νόμων αλλά και της συχνότητας αλλαγών τους.

Η καθημερινή ενασχόληση του εξωτερικού συμβούλου με διαφορετικά θέματα,λόγω της πληθώρας των ερωτημάτων που του απευθύνονται από επιχειρήσεις με διαφορετικό αντικείμενο εχει σαν αποτέλεσμα την απόκτηση γνώσεων, πληροφοριών και γνωριμιών, απαραίτητων για κάθε επιχείρηση.

Προσωπικά ασκώ το επάγγελμα του λογιστού και του συμβούλου επιχειρήσεων(με εξειδικευση στα θεματα φορολογιας).Το πελατολόγιό μου περιλαμβάνει βιομηχανικές-εμπορικές και εταιρίες παροχής υπηρεσιών των οποίων έχω εγώ μαζί με τους συνεργάτες μου την ευθύνη του λογιστηρίου τους και τους καλύπτω σε θέματα οργάνωσης λογιστηριου, κοστολόγησης, φορολογικού δικαίου, εργατικού δικαίου και εμπορικού δικαίου(νόμοι ΑΕ, ΕΠΕ και προσωπικών εταιριών).Αξίζει τέλος να αναφερθεί η συνεργασία μου με καταξιωμένους επαγγελματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον χώρο των επιχειρήσεων (συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μηχανικοί,υπεύθυνοι marketing-management κ.α.),καλύπτοντας μ΄αυτό τον τρόπο ολο το φάσμα των δραστηριοτήτων φυσικών προσώπων και εταιριών.

Σαββίδης Γεώργιος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Διαχειριστής δεν υποχρεούται σε απαντήσεις επί των σχολίων. Οι απαντήσεις σε ερωτήματα δίδονται έναντι αμοιβής, όπως αναφέρεται σχετικά στο πάνω μέρος του ιστολογίου στο κουτάκι με το τίτλο ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.