Για τα ερωτήματά σας προτιμήστε την αποστολή email (simvoulatoras@gmail.com) ή την συμπλήρωση της φόρμας με τον τίτλο «Ρωτήστε μας» που υπάρχει κάτω ακριβώς από τον τίτλο του ιστολογίου. Ελάχιστη αμοιβή 25 ευρώ +Φπα 24%. Ελάχιστη αμοιβή για ραντεβού 50 ευρώ +Φπα 24%.Παρεχόμενες Υπηρεσίες


Από το 1994 εργάζομαι ως σύμβουλος επιχειρήσεων με εξειδίκευση στα φορολογικά θέματα. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μου υποστηρίζομαι από μια ομάδα συνεργατών   (Φοροτεχνικών, Λογιστών, Δικηγόρων, Μηχανικών, Συμβολαιογράφων κ.α.) καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος των αναγκών που προκύπτουν από την λειτουργία των επιχειρήσεων.
 Παρέχω τις υπηρεσίες μου είτε κατ’ αποκοπή, είτε  με πάγια αντιμισθία, σύμφωνα πάντα με το μέγεθος και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.
Για τις εταιρίες ή τους ιδιώτες που θα ήθελαν να διερευνήσουν την πιθανή συνεργασία μαζί μου, μπορούμε να προγραμματίσουμε  μία συνάντηση στην έδρα τους,  είτε στο γραφείο μου επί της οδού Διδότου 55.
Οι υπηρεσίες που παρέχω προς επιχειρήσεις είναι οι εξής:
Α. ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ
Kατ’ αποκοπή, είτε  με πάγια αντιμισθία(13 τιμολόγια ετησίως), σύμφωνα πάντα με το μέγεθος και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.
1) Οργάνωση, έλεγχο και ευθύνη εύρυθμης λειτουργίας του Λογιστηρίου σε δύο άξονες, την σωστή εισαγωγή και λήψη πληροφοριών και την καθοδήγηση των ελεγκτών στα σημεία που εμείς θέλουμε και όχι το αντίθετο.
2) Αυστηρή ανάλυση και προγραμματισμός όλων των πράξεων που διενεργούνται στα πλαίσια της επιχειρηματικής δραστηριότητας, ώστε οι φόροι που θα προκύψουν να είναι οι κατά το δυνατόν λιγότεροι.
3) Πλήρη κάλυψη σε θέματα εργατικού Δικαίου.
4) Πλήρη κάλυψη σε θέματα εμπορικών Νόμων (Ο.Ε., Ε.Ε., Α.Ε., Ε.Π.Ε.).  
5) Διαχείριση Φορολογικών ελέγχων:
    - Χωρίς χρέωση, για τους πελάτες με πάγια αντιμισθία.
    - Με ειδική συμφωνία, για τους πελάτες χωρίς πάγια αντιμισθία.
6) Μετατροπές – συγχωνεύσεις – λύσεις εταιριών – εκκαθαρίσεις εταιριών κλπ με αμοιβή κατόπιν συνεννόησης.
Β.ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Υπηρεσίες που αφορούν υποθέσεις:
-Eργατικού, εμπορικού ,ποινικού, φορολογικού, οικογενειακού ,κληρονομικού δικαίου.
 και πάσης φύσεως διαφορές αστικού δικαίου.
-Διαχείριση ακινήτων.
Kατ’ αποκοπή, είτε  με πάγια αντιμισθία, σύμφωνα πάντα με το μέγεθος και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ή ιδιώτη.
  Η πληρωμή μπορεί να γίνει κάνοντας κλικ στο DONATE , στο κάτω μέρος δεξιά του ιστολογίου.
Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες.
Γ.ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ-ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ(ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΛΠ)
     -Χωρίς χρέωση, για τους πελάτες με πάγια αντιμισθία.
    - Με ειδική συμφωνία, για τους πελάτες χωρίς πάγια αντιμισθία.
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ(Ιδιώτες και εταιρίες)
1) Απαντήσεις και συμβουλές σε απλά ερωτήματα, χωρίς χρέωση (ή με προαιρετική δωρεά).
2) Τεκμηριωμένες (με αναφορά σε νομολογία και εγκυκλίους) απαντήσεις και συμβουλές σε απλά ερωτήματα, 10 € ανά κατηγορία.
3) Τεκμηριωμένες (με αναφορά σε νομολογία και εγκυκλίους) απαντήσεις και συμβουλές σε σύνθετα ερωτήματα, κατόπιν συνεννόησης

3 σχόλια:

 1. καλησπέρα,

  θα ήθελα μια συμβουλή σας στο εξής θέμα :

  Είμαι Πολιτικός Μηχανικός με ασφάλεια στο ΤΣΜΕΔΕ και έχω μια μικρή ΕΠΕ. Έχει προκύψει ενδιαφέρον από μια εταιρεία για συνεργασία μαζί μου αλλά ως μισθωτός με ΙΚΑ.
  Υπάρχει τρόπος να αποφύγω την ασφαλιστική επιβάρυνση ως μισθωτός χρησιμοποιώντας την εταιρεία μου ?

  Ευχαριστώ και αν υπάρχει χρέωση Ευχαρίστως από πλευράς μου,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλημέρα,

  Θα ήθελα την συμβουλή σας στο εξής:
  Είιμαι μηχανικός ασφαλισμένος στο ΕΤΑΑ ΤΣΜΕΔΕ και έχω εργαστεί επί οκτάμηνο σε Τεχνική εταιρεία με "μπλοκάκι", δηλαδή έχω εκδώσει για την υπηρεσία μου τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών σύμφωνα με υπογεγραμμένη σύμβαση που έχει κατατεθεί και στην εφορία. Η εταιρεία μου ζήτησε την προτελευταία ημέρα της λύσης της σύμβασης να εκδώσω ττο τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών "επί πιστώσει", χωρίς όμως να μου πληρώσει το ΦΠΑ (ενώ μου έχει πληρώσει το υπόλοιπο ποσό της Π.Υ.) Εάν δεν μου πληρώσει το ΦΠΑ η εταιρεία ώστε με στην σειρά μου να το αποδώσω τι κάνω (το ΦΠΑ για το σύνολο του τιμολογίου είναι μεγάλο ποσό και δεν μπορώ να το αποδώσω);.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δυστυχώς δεν μπορείται να κάνετε τίποτα άλλο περαν του να στραφείτε εναντίον τους νομικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο Διαχειριστής δεν υποχρεούται σε απαντήσεις επί των σχολίων. Οι απαντήσεις σε ερωτήματα δίδονται έναντι αμοιβής, όπως αναφέρεται σχετικά στο πάνω μέρος του ιστολογίου στο κουτάκι με το τίτλο ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.