Για τα ερωτήματά σας προτιμήστε την αποστολή email (simvoulatoras@gmail.com) ή την συμπλήρωση της φόρμας με τον τίτλο «Ρωτήστε μας» που υπάρχει κάτω ακριβώς από τον τίτλο του ιστολογίου. Ελάχιστη αμοιβή 20 ευρώ +Φπα 23%. Ελάχιστη αμοιβή για ραντεβού 50 ευρώ +Φπα 23%.

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Κρατικοδίαιτος Ιδιωτικός τομέας


Του Γιάννη Τριάντη

... Επί τα αυτά και ο πολύφημος «ιδιωτικός τομέας»:
 οι ευνοημένοι πασών των κυβερνήσεων αρκούνται σε αφ' υψηλού διδαχές και σε μαθήματα εξοντωτικής συμπεριφοράς προς τους εργαζομένους. Και μόνιμο μέλημά τους η κατασυκοφάντηση του κράτους.
 Οι εξαιρέσεις ελάχιστες, παγιδευμένες και αυτές στον ιστό της γραφειοκρατίας και της αβελτερίας των (εκάστοτε) κυβερνώντων... «Μια πραγματικά ανεξάρτητη κυβέρνηση -λέει ο προοδευτικός Αμερικανός οικονομολόγος Ρίτσαρντ Γουόλφ- θα έλεγε στους Ελληνες καπιταλιστές ότι οι ανεπαρκείς επενδύσεις στην Ελλάδα θα οδηγούσαν την ίδια να προχωρήσει σε επενδυτικές κινήσεις στον δημόσιο τομέα. Απλώς και μόνο η απειλή ενός αληθινού ανταγωνισμού από τον δημόσιο τομέα και τις δημόσιες επενδύσεις θα μετέβαλλε την οικονομική συμπεριφορά του ιδιωτικού τομέα».

Από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Διαχειριστής δεν υποχρεούται σε απαντήσεις επί των σχολίων. Οι απαντήσεις σε ερωτήματα δίδονται έναντι αμοιβής, όπως αναφέρεται σχετικά στο πάνω μέρος του ιστολογίου στο κουτάκι με το τίτλο ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.