Για τα ερωτήματά σας προτιμήστε την αποστολή email (simvoulatoras@gmail.com) ή την συμπλήρωση της φόρμας με τον τίτλο «Ρωτήστε μας» που υπάρχει κάτω ακριβώς από τον τίτλο του ιστολογίου. Ελάχιστη αμοιβή 25 ευρώ +Φπα 24%. Ελάχιστη αμοιβή για ραντεβού 50 ευρώ +Φπα 24%.



Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Κρατικοδίαιτος Ιδιωτικός τομέας


Του Γιάννη Τριάντη

... Επί τα αυτά και ο πολύφημος «ιδιωτικός τομέας»:
 οι ευνοημένοι πασών των κυβερνήσεων αρκούνται σε αφ' υψηλού διδαχές και σε μαθήματα εξοντωτικής συμπεριφοράς προς τους εργαζομένους. Και μόνιμο μέλημά τους η κατασυκοφάντηση του κράτους.
 Οι εξαιρέσεις ελάχιστες, παγιδευμένες και αυτές στον ιστό της γραφειοκρατίας και της αβελτερίας των (εκάστοτε) κυβερνώντων... «Μια πραγματικά ανεξάρτητη κυβέρνηση -λέει ο προοδευτικός Αμερικανός οικονομολόγος Ρίτσαρντ Γουόλφ- θα έλεγε στους Ελληνες καπιταλιστές ότι οι ανεπαρκείς επενδύσεις στην Ελλάδα θα οδηγούσαν την ίδια να προχωρήσει σε επενδυτικές κινήσεις στον δημόσιο τομέα. Απλώς και μόνο η απειλή ενός αληθινού ανταγωνισμού από τον δημόσιο τομέα και τις δημόσιες επενδύσεις θα μετέβαλλε την οικονομική συμπεριφορά του ιδιωτικού τομέα».

Από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Διαχειριστής δεν υποχρεούται σε απαντήσεις επί των σχολίων. Οι απαντήσεις σε ερωτήματα δίδονται έναντι αμοιβής, όπως αναφέρεται σχετικά στο πάνω μέρος του ιστολογίου στο κουτάκι με το τίτλο ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.