Για τα ερωτήματά σας προτιμήστε την αποστολή email (simvoulatoras@gmail.com) ή την συμπλήρωση της φόρμας με τον τίτλο «Ρωτήστε μας» που υπάρχει κάτω ακριβώς από τον τίτλο του ιστολογίου. Ελάχιστη αμοιβή 25 ευρώ +Φπα 24%. Ελάχιστη αμοιβή για ραντεβού 50 ευρώ +Φπα 24%.



Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ETE. Εnvelope 25-5


Τελικά είναι να τρελαίνεσαι!
Έβαλα έναν δείκτη -τον Εnvelope 25-5-πάνω στην ΕΤΕ και είδα εντυπωσιακά πράγματα.
Τι μας λέει ο δείκτης;
Oταν η μαύρη γραμμή(η τιμή κλεισίματος της μετοχής δηλ) περάσει πάνω από την ψηλότερη κόκκινη, τότε μας δίνει σήμα αγοράς!. Αντίθετα, όταν η μαύρη γραμμή περάσει κάτω από την χαμηλότερη κόκκινη γραμμή, τότε πουλάμε! Παρατηρώντας το σχεδιάγραμμα διαπιστώνουμε ό,τι ο δείκτης μας βγάζει τον Ιανουάριο του 2008, μας ξαναβάζει αρχές Απριλίου 2009, και μας βγάζει τον Ιανουάριο του 2009 χωρίς καμία απώλεια, αλλά με κέρδος 50% περίπου.Το νέο αγοραστικό σήμα δίνεται 29 Ιανουαρίου 2012, λίγο πάνω από το 2,30. Αλήθεια ή ψέματα τα παραπάνω;Υπομονή και θα δούμε.Εγώ από την πλευρά μου οφείλω να σας πω ότι τεχνική ανάλυση δεν είναι πανάκεια και ότι συχνά δίνει λάθος σήματα.Ο παραπάνω δείκτης παρακολουθείται από μακροπρόθεσμους επενδυτές και όχι από βραχυπρόθεσμους η μεσοπρόθεσμους. Σε κάθε περίπτωση, συστήνω να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό για την αποφυγή........ ατυχημάτων.
SOS, SOS, SOS, SOS, SOS
Επανέρχομαι σήμερα 15 *2*2012 για να επισημάνω κάτι σημαντικό.
Το παραπάνω σχεδιάγραμμα το πήρα από το site της Ναυτεμπορικής. Βάζοντας τα αντίστοιχα δεδομένα στο site του capital.gr μου δίνει το αντίθετο αποτέλεσμα. Τελικά σ αυτή την χώρα τίποτα δεν μπορεί να γίνει σωστά. Επειδή θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά σοβαρό για να κάνω ανοησίες σας αναρτώ και το νέο σχεδιάγραμμα.Έστειλα e-mail στις δύο ιστοσελίδες και αν πάρω απάντηση θα ενημερώσω σχετικώς του αναγνώστες του ιστολογίου.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΠΡΟΣΘΗΚΗ 17/2/2012.
Τελικά τέσταρα τον παραπάνω δείκτη με το καλύτερο πρόγραμμα της αγοράς-το Μetastock-
και διεπίστωσα ότι το αρχικό σχεδιάγραμμα ήταν σωστό.Άρα ισχύουν όσα ανέφερα στην πρώτη
ανάρτηση.-(Τελεία και παύλα) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Διαχειριστής δεν υποχρεούται σε απαντήσεις επί των σχολίων. Οι απαντήσεις σε ερωτήματα δίδονται έναντι αμοιβής, όπως αναφέρεται σχετικά στο πάνω μέρος του ιστολογίου στο κουτάκι με το τίτλο ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.