Για τα ερωτήματά σας προτιμήστε την αποστολή email (simvoulatoras@gmail.com) ή την συμπλήρωση της φόρμας με τον τίτλο «Ρωτήστε μας» που υπάρχει κάτω ακριβώς από τον τίτλο του ιστολογίου. Ελάχιστη αμοιβή 25 ευρώ +Φπα 24%. Ελάχιστη αμοιβή για ραντεβού 50 ευρώ +Φπα 24%.Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ισολογισμοί

Πολύς θόρυβος έχει προκληθεί από το αίτημα επιχειρηματικών συνδέσμων και βουλευτών για την κατάργηση της υποχρεωτικής δημοσίευσης ισολογισμών σε εθνικές και τοπικές εφημερίδες. Ολοι αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα που μπορεί να προκληθούν από μια τέτοια απόφαση σε ορισμένα έντυπα. Γεγονός όμως είναι ότι η υποχρεωτική δημοσίευση δεν εξυπηρετεί διόλου τη διαφάνεια, αφού είναι προφανώς πολύ πιο εύκολο να αναζητηθούν οι ισολογισμοί μιας εταιρείας σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο, όπου θα αναρτώνται όλοι δωρεάν, παρά σε διάφορες εφημερίδες. Επίσης αυτό που προέχει είναι σήμερα να βοηθήσουμε επιχειρήσεις, βιοτεχνίες κ.λπ. που προσπαθούν να επιβιώσουν με πολλές δυσκολίες και για τις οποίες το κόστος της δημοσίευσης έχει καταστεί δυσβάστακτο.

H KAΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Διαχειριστής δεν υποχρεούται σε απαντήσεις επί των σχολίων. Οι απαντήσεις σε ερωτήματα δίδονται έναντι αμοιβής, όπως αναφέρεται σχετικά στο πάνω μέρος του ιστολογίου στο κουτάκι με το τίτλο ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.