Για τα ερωτήματά σας προτιμήστε την αποστολή email (simvoulatoras@gmail.com) ή την συμπλήρωση της φόρμας με τον τίτλο «Ρωτήστε μας» που υπάρχει κάτω ακριβώς από τον τίτλο του ιστολογίου. Ελάχιστη αμοιβή 25 ευρώ +Φπα 24%. Ελάχιστη αμοιβή για ραντεβού 50 ευρώ +Φπα 24%.



Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Συντεχνίες και κοινωνία

«Δεν πουλάμε κύριοι, ας το καταλάβουν οι ξένοι» φώναζε χθες το πρωί στην τηλεόραση συνδικαλιστής μεγάλης ΔΕΚΟ. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα της χώρας. Συνδικαλιστές, κομματικοί παράγοντες και διάφοροι άλλοι θεωρούν ότι η δημόσια περιουσία ανήκει σε αυτούς για να την εκμεταλλεύονται και να την «αρμέγουν» όπως θέλουν. Ε, λοιπόν ας το καταλάβουν ότι η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν θέλει πλέον να πληρώνει υψηλούς φόρους ή να βλέπει τους μισθούς και τις συντάξεις να μειώνονται προς όφελος μερικών ισχυρών συντεχνιών.
 Το αν πουλάμε ή όχι και τι πρέπει, θα το αποφασίσει η ελληνική κοινωνία αφού ενημερωθεί για τις δημοσιονομικές αλήθειες και τα πραγματικά διλήμματα, όχι υπό το κράτος εκβιασμών του βαθέος ΠΑΣΟΚ ή των συντεχνιών. Θα τολμήσουν, όμως, τα δύο μεγάλα κόμματα να πουν την αλήθεια ή θα συνεχίσουν να οπισθοχωρούν ατάκτως;

Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Διαχειριστής δεν υποχρεούται σε απαντήσεις επί των σχολίων. Οι απαντήσεις σε ερωτήματα δίδονται έναντι αμοιβής, όπως αναφέρεται σχετικά στο πάνω μέρος του ιστολογίου στο κουτάκι με το τίτλο ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.