Για τα ερωτήματά σας προτιμήστε την αποστολή email (simvoulatoras@gmail.com) ή την συμπλήρωση της φόρμας με τον τίτλο «Ρωτήστε μας» που υπάρχει κάτω ακριβώς από τον τίτλο του ιστολογίου. Ελάχιστη αμοιβή 25 ευρώ +Φπα 24%. Ελάχιστη αμοιβή για ραντεβού 50 ευρώ +Φπα 24%.



Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Που οδηγούν οι προτάσεις Μέρκελ


Κύριο άρθρο της ΕΣΤΙΑΣ του Σαββάτου
5 Φεβρουαρίου 2011.

Αξίζει να διαβαστεί γιατί εκφράζει μια διαφορετική και ενδιαφέρουσα άποψη  για τον ρόλο της Γερμανίας στην Ευρώπη αλλά και για την ίδια λειτουργία της Ευρωπαικής Ένωσης.
Προσωπικά πάντα πίστευα και σ' αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε τώρα πιστεύω ακόμη περισσότερο,ότι πρέπει να σταματήσουμε σαν τον Δον Κιχώτη να πολεμάμε εχθρούς που τους δημιουργούμε με την φαντασία μας.Όπως έγραψε και ο ποιοιτής Μανώλης Αναγνωστάκης «Το θέμα είναι τώρα τι λες…Καλά τη φέραμε τη ζωή μας ως εδώ. Μικροζημίες και μικροκέρδη συμψηφίζοντας. Το θέμα είναι τώρα τι λες».Και κυρίως τώρα τι κάνεις θα συμπλήρωνα ...........
(Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Διαχειριστής δεν υποχρεούται σε απαντήσεις επί των σχολίων. Οι απαντήσεις σε ερωτήματα δίδονται έναντι αμοιβής, όπως αναφέρεται σχετικά στο πάνω μέρος του ιστολογίου στο κουτάκι με το τίτλο ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.