Για τα ερωτήματά σας προτιμήστε την αποστολή email (simvoulatoras@gmail.com) ή την συμπλήρωση της φόρμας με τον τίτλο «Ρωτήστε μας» που υπάρχει κάτω ακριβώς από τον τίτλο του ιστολογίου. Ελάχιστη αμοιβή 25 ευρώ +Φπα 24%. Ελάχιστη αμοιβή για ραντεβού 50 ευρώ +Φπα 24%.



Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

H γενιά της καταστροφής.

Του Σαράντου Ι.Καργάκου

.........Η νέα γενιά, αυτή που βγήκε στο <<κλαρί>> κατά την τελευταία 10ετία,ξεκινά τη ζωή με πολύ μίσος.Κι όχι χωρίς δικαιολογία.Την αναθρέψαμε με σκάνδαλα,αναξιοκρατία, σεξομανία, πορνογραφία.
Έτσι γίνεται γενιά της καταστροφής.Γιατί δεν διδάχθηκε πως η δημιουργία είναι πηγή ζωής.Δεν διδάχθηκε ν'αγαπά την Ελλάδα, ν'αγαπά τη δουλειά, ν'αγαπά την ομορφιά, ν'αγαπά την αγάπη.Διδάχθηκε ν'αγαπά το μίσος.Κι έτσι κάνει τη ζωή της μισή κι ίσως κάνει μισή και την Ελλάδα.Ο τόπος χρειάζεται πολιτική ομόνοιας.Περίσσεψαν τα μίση.Άν πρέπει κάτι να πετάξουμε στον <<σκουπιδοτενεκέ>> της ιστορίας, αυτό είναι η <<δολερή>>κατά τον Σολωμό, διχόνοια.Αυτή, κατά κανόνα, δημιουργεί τους μεγαλύτερους λάκκους στην πολιτική και στο......χώμα!

Πηγή:Ευθύνη,Μάϊος 2008.

2 σχόλια:

  1. Πάντα εύστοχα τα σχόλια του Καργάκου. Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι σαν και αυτόν, αλλά κυρίως να υπήρχαν περισσότεροι που θα άκουγαν αυτά που λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο Διαχειριστής δεν υποχρεούται σε απαντήσεις επί των σχολίων. Οι απαντήσεις σε ερωτήματα δίδονται έναντι αμοιβής, όπως αναφέρεται σχετικά στο πάνω μέρος του ιστολογίου στο κουτάκι με το τίτλο ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.