Για τα ερωτήματά σας προτιμήστε την αποστολή email (simvoulatoras@gmail.com) ή την συμπλήρωση της φόρμας με τον τίτλο «Ρωτήστε μας» που υπάρχει κάτω ακριβώς από τον τίτλο του ιστολογίου. Ελάχιστη αμοιβή 25 ευρώ +Φπα 24%. Ελάχιστη αμοιβή για ραντεβού 50 ευρώ +Φπα 24%.



Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΦΠΑ και φόρος επί ανύπαρκτου εισοδήματoς.

Την φορομπηχτική διάθεση των εκάστοτε διοικούντων την γνωρίζαμε γιατί την έχουμε νοιώσει στο πετσί μας κατ’επανάληψη
.Οι σημερινοί φωστήρες του Υπουργείου Οικονομικών ξεπέρασαν ακόμα και την ποιο νοσηρή φαντασία.Από 1ης Ιανουαρίου 2011 οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα εκδίδουν απόδειξη παροχής υπηρεσιών όχι κατά τον χρόνο που εισπράττουν την αμοιβή τους –όπως ίσχυε μέχρι την ψήφιση του νόμου 3842/2010-αλλά κατά τον χρόνο που η υπηρεσία καθίσταται απαιτητή.
Μ’αυτό τον τρόπο οι εγκέφαλοι του Υπουργείου Οικονομικών εξαναγκάζουν χιλιάδες επαγγελματίες να δηλώσουν εισοδήματα τα οποία όπως είναι διαμορφωμένη τώρα η κατάσταση στην αγορά κατά ένα σημαντικό ποσοστό είναι ανεπίδεκτα εισπράξεως Καλούνται δηλαδή οι ελεύθεροι επαγγελματίες να πληρώσουν ΦΠΑ και φόρο εισοδήματος για εισοδήματα που δεν θα αποκτήσουν.Αποδεικνύεται έτσι για άλλη μια φορά πόσο δίκιο είχε ο Αϊνστάιν όταν έλεγε<<Δυο πράγματα είναι απέραντα.Η βλακεία ορισμένων ανθρώπων και το σύμπαν.Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος>>.Κύριοι κάντε κάτι άλλο-μια που το συγκεκριμένο,το πως δηλ πρέπει να εισπράττει το κράτος φόρους-,δεν το έχετε και δεν το κατέχετε και αφήστε μας στην ησυχία μας, για να μην πω κάτι ποιο βαρύ χρονιάρες μέρες.............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Διαχειριστής δεν υποχρεούται σε απαντήσεις επί των σχολίων. Οι απαντήσεις σε ερωτήματα δίδονται έναντι αμοιβής, όπως αναφέρεται σχετικά στο πάνω μέρος του ιστολογίου στο κουτάκι με το τίτλο ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.