Για τα ερωτήματά σας προτιμήστε την αποστολή email (simvoulatoras@gmail.com) ή την συμπλήρωση της φόρμας με τον τίτλο «Ρωτήστε μας» που υπάρχει κάτω ακριβώς από τον τίτλο του ιστολογίου. Ελάχιστη αμοιβή 25 ευρώ +Φπα 24%. Ελάχιστη αμοιβή για ραντεβού 50 ευρώ +Φπα 24%.



Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Κράτος Φρανκενστάιν

Aπόσπασμα από ερμηνευτική(?) εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών:
<<5. Οι διατάξεις των παραγράφων 1 έως και 4 εφαρμόζονται και για τις υποθέσεις της παραγράφου 13 του άρθρου 6, της παραγράφου 3 του άρθρου 7 καθώς και του άρθρου 8 του Ν. 3888/2010.παραγράφου 1 του άρθρου 9 καθώς και του αποδεικτικού καταβολής του οριζόμενου στην παράγραφο 3 του ίδιου άρθρου ποσού για την αποδοχή του εν λόγω Εκκαθαριστικού Σημειώματος του Ν.3888/2010>>
 Ειδικά για τις υποθέσεις αυτές προσκομίζεται επί πλέον από τον επιτηδευματία κατά την επίλυση της διαφοράς αντίγραφο του Εκκαθαριστικού Σημειώματος της της παραγράφου 1 του άρθρου 9 του Ν.3888/2010 καθώς και του αποδεικτικού καταβολής του οριζόμενου στην παράγραφο 3 του ίδιου άρθρου ποσού για την αποδοχή του εν λόγω Εκκαθαριστικού Σημειώματος.>>.
Το παραπάνω απόσπασμα είναι ένα δείγμα του τι εστί δημόσια διοίκηση στην Ελλάδα.Με τέτοια μυαλά και νοοτροπίες δεν υπάρχει καμία ελπίδα σωτηρίας αυτού του τόπου.Ο κυβερνήτης που θα σαρώσει αυτή την αηδία που ονομάζεται δημόσια διοίκηση θα γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στις σελίδες της ιστορίας.
Με μηδενικό πολιτικό κόστος αλλά με σίγουρα πολιτικά  αλλά και κοινωνικά οφέλη αδυνατώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται το παραμικρό.Όσο το κράτος Φρανκενστάιν παραμένει αλώβητο δεν υπάρχει <<ελπίδα ,δεν υπάρχει οδός>>όπως λέει και ο ποιητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Διαχειριστής δεν υποχρεούται σε απαντήσεις επί των σχολίων. Οι απαντήσεις σε ερωτήματα δίδονται έναντι αμοιβής, όπως αναφέρεται σχετικά στο πάνω μέρος του ιστολογίου στο κουτάκι με το τίτλο ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.