Για τα ερωτήματά σας προτιμήστε την αποστολή email (simvoulatoras@gmail.com) ή την συμπλήρωση της φόρμας με τον τίτλο «Ρωτήστε μας» που υπάρχει κάτω ακριβώς από τον τίτλο του ιστολογίου. Ελάχιστη αμοιβή 25 ευρώ +Φπα 24%. Ελάχιστη αμοιβή για ραντεβού 50 ευρώ +Φπα 24%.



Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Αυτοί οι φόροι δεν αντέχονται

Χιλιάδες άνθρωποι που εργάζονται σκληρά και παράγουν αναρωτιούνται πλέον αν έχει νόημα να συνεχίσουν να το κάνουν σε αυτόν τον τόπο. Οι φόροι είναι πλέον κυριολεκτικά εξοντωτικοί. Τα όποια αποθέματα «λίπους» έχουν τελειώσει. Η κυβέρνηση δεν νοιάζεται γιατί το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να διορίσει, να κάνει παροχές και να φροντίζει αυτούς που θεωρεί πελάτες της. Οποιος, Ελληνας ή ξένος, τεχνοκράτης συνέταξε το σχέδιο που εφαρμόζεται τώρα και αποτυπώνεται στα εκκαθαριστικά είναι προφανώς άσχετος ή απλά τον ενδιέφερε «να βγαίνουν τα νούμερα».
Ε, λοιπόν, δεν θα βγουν στο τέλος. Γιατί αυτοί οι φόροι δεν αντέχονται. Ειδικά όταν καταλήγουν σε μία μαύρη τρύπα φαυλότητας και διαχειριστικής ανεπάρκειας.

Το άρθρο-χωρίς την γελειογραφία- είναι της Κυριακάτικης  Καθημερινής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Διαχειριστής δεν υποχρεούται σε απαντήσεις επί των σχολίων. Οι απαντήσεις σε ερωτήματα δίδονται έναντι αμοιβής, όπως αναφέρεται σχετικά στο πάνω μέρος του ιστολογίου στο κουτάκι με το τίτλο ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.