Για τα ερωτήματά σας προτιμήστε την αποστολή email (simvoulatoras@gmail.com) ή την συμπλήρωση της φόρμας με τον τίτλο «Ρωτήστε μας» που υπάρχει κάτω ακριβώς από τον τίτλο του ιστολογίου. Ελάχιστη αμοιβή 25 ευρώ +Φπα 24%. Ελάχιστη αμοιβή για ραντεβού 50 ευρώ +Φπα 24%.



Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Δεύτερες Σκέψεις

Θύελλα ξεσηκώθηκε για τη συμφωνηθείσα μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μέσω της οποίας επιδιώκεται η είσπραξη 50 δισ. ευρώ ως το 2015. Πολλοί επιτίθενται με σφοδρότητα στην επιλογή και μιλούν για πωλητήριο ανάγκης.
 Ωστόσο στις παρούσες συνθήκες υπερχρέωσης και εξάντλησης των άλλων δυνατοτήτων μείωσης των ελλειμμάτων και του δημοσίου χρέους το μέτρο της αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας δεν γίνεται να απορρίπτεται χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αξίζει να σκεφθεί κανείς ότι μπορεί να είναι ασφαλέστερο και κοινωνικά δικαιότερο καθ΄ ότι δεν αφαιρεί εισόδημα και επιπλέον πιθανόν να διαμορφώσει πεδία και ευκαιρίες ανάπτυξης.

Διαβάστε περισσότερα:  http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=57&artId=384543&dt=15/02/2011#ixzz1E4InxLeA

Σημ.Συμβουλάτορα:Ωραία τα λέει το αγαπητό Βήμα,αλλά έχω μια απορία.Θα τα έλεγε αυτά εάν δεν κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ;
Την απάντηση μπορούμε να την βρούμε ανατρέχοντας στο αρχείο της καλής εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Διαχειριστής δεν υποχρεούται σε απαντήσεις επί των σχολίων. Οι απαντήσεις σε ερωτήματα δίδονται έναντι αμοιβής, όπως αναφέρεται σχετικά στο πάνω μέρος του ιστολογίου στο κουτάκι με το τίτλο ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.